Download GDPR Onderaannemingsovereenkomst

Privacy mbt persoonsgegevens

Bij Durf hechten we veel belang aan de bescherming van persoonsgegevens. Daarom willen wij u op de hoogte houden van de gegevens die wij verwerken om onze activiteit uit te voeren, hoe en waarom wij deze inzamelen, hoe wij deze beschermen en wat uw rechten zijn.

Welke gegevens gebruiken wij?

Om u de best mogelijke arbeidsmogelijkheden te kunnen bieden, is het nodig dat we bepaalde informatie over u verwerken. We vragen u alleen  om informatie die noodzakelijk voor ons is,  zoals uw naam, contactgegevens, details over uw opleiding, arbeidsverleden, financiële informatie. Uiteraard kunt u er zelf voor kiezen om nog meer relevante informatie met ons te delen. Waar gepast en in overeenstemming met de lokale wetgeving en voorschriften is het mogelijk dat we ook informatie vragen mbt gegevens over criminele veroordelingen.

We gebruiken eveneens  persoonsgegevens van referenties die kandidaten kunnen helpen een passende nieuwe job te vinden.  Als we bepaalde details en kwalificaties kunnen verifiëren, kunnen we ervoor zorgen dat er een goede match is met een  potentiële werkgever. 

Dit zal uiteraard enkel gebeuren na schriftelijke toestemming.

Het is tevens mogelijk dat we persoonsgegevens van referenties gebruiken om contact met hen op te nemen met betrekking tot recruitmentactiviteiten waarin zij mogelijk interesse hebben. 

Hoe worden uw gegevens verkregen?

  • E-mail.
  • Telefonisch en/of face-to-face gesprek
  • Dit kan zowel via uzelf of via derden (vnl online kanalen zoals VDAB en Linkedin)

Waarom verwerken wij uw gegevens?

Durf verwerkt uw persoonsgegevens enkel en alleen met betrekking tot rekrutering en om u te helpen een passende job te vinden. We zullen uw persoonsgegevens enkel delen met mogelijke werkgevers om zo u kansen te vergroten dat u de job vindt die perfect bij u past. Dit gebeurt enkel nadat wij u toestemming hebben gekregen.

Uw gegevens worden met geen enkele andere partij gedeeld en worden niet doorgegeven aan derden voor commerciële doeleinden.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Indien we gedurende een periode van drie jaar geen betekenisvol contact met u hebben gehad, zullen we uw persoonsgegevens uit onze systemen verwijderen.

Uw rechten

Door het sturen van een ondertekende aanvraag naar nathalie@durf.be of julie@durf.be kan u een kopie krijgen van alle persoonsgegevens die op u betrekking hebben en indien nodig de gegevens wissen die niet correct of onvolledig zijn. U kan via deze weg ook vragen uw persoonsgegevens definitief te wissen uit ons bestand.

Bescherming van de persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden alleen verwerkt door Nathalie Van Londersele en Julie De Decker. Durf neemt alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens te beschermen, in het bijzonder tegen onrechtmatige behandeling, tegen onopzettelijk verlies en tegen wijziging, en doet alle mogelijke moeite om ervoor te zorgen dat deze maatregelen zo up-to-date mogelijk zijn.

Contact

Julie
De Decker

 
 
 

Nathalie
Van Londersele